Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dender
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 17:16 Temat postu: Ankieta o wędkarstwie morskim - dane na pracę magisterską |
|
|
Na początek chciałbym serdecznie przywitać się z wędkarzami z tego forum. Sam nie jestem z Gdańska, ani nawet z okolic, ale mam nadzieję, że i tak znajdę tutaj pomoc. Jednak do rzeczy.
Jestem studentem Turystyki i Rekreacji na Uniwersytecie Szczecińskim. Obecnie piszę pracę magisterską odnośnie wędkarstwa morskiego w Polsce. Oczywiście taka praca byłaby bezwartościowa gdyby była pozbawiona danych i informacji o samych wędkarzach. Dlatego też zbieram owe informacje za pomocą ankiety i prosiłbym o jej wypełnienie. Zajmie to jedynie chwilę, a dla mnie będzie niemałą pomocą, bowiem liczy się każdy wypełniony arkusz. Ankieta jest oczywiście anonimowa. Poniżej zamieszczam link i z góry dziękuję za pomoc.
http://www.ankietka.pl/ankieta/140919/wedkarstwo-morskie-wsrod-polskichwedkarzy.html
EDIT:
Dziękuję za wypełnienie ankiet. Dane zostały wykorzystane, praca zaś już napisana i oddana do dziekanatu. Teraz tylko czeka mnie obrona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|