Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
solo234
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wujas007 Site Admin
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 19:52 Temat postu: |
|
|
Zwrócono mi uwagę i słusznie....trakujmy ten post jako reklamę.
Kazior dzięki:) Każdy odnosi się do tego posty po swojemu. Nie ma to nic wspólnego z naszym forum. Po prostu....nie wycinamy...chyba, że bedą napływać inne reklamy, wtedy będziemy reagować wycinką. To jest pierwszy raz i ostatni... _________________ Pozdrawiam
Sylwester Ostapiak
http://pzwgdyniaport.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
solo234
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 21:58 Temat postu: WIOSKA WĘDKARSKA... |
|
|
Witam,
To jest odwieczny problem - czy to jest reklama,czy informacja?
W myśl tytułu cytuję;
"Masz jakiś pomysł? Pojawił się jakiś problem? Napisz!"
-zamieściłem w Waszym Forum informację o moim projekcie, z powodów które podaję w mojej prezentacji na stronie, kierując się sympatią do Waszego reginu, a nie względami stricte reklamowymi.
ps:
a tak naprawdę, mój projekt to WIELKA REKLAMA Waszego Regionu - a o zamieszczeniu linka na mojej stronie do Waszego Forum nie wspomnę - bez urazy, więcej życzliwości i otwartości na inicjatywę doświadczonego życiowo i wędkarsko faceta.
Z wędkarskim pozdrowieniem
Zbigniew - LUXOR _________________ Zbigniew - LUXOR |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazior Wędkarz
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 0:12 Temat postu: |
|
|
Solo234 wybacz że się unieśliśmy, ale gdybyś ustalił to z Adminem i szerzej opisał, a nie wstawił tylko link to pewnie byłoby ok. W obecnych czasach trzeba uważać na wszelkich spryciarzy co zaśmiecają fora spamem.
Wracając do tematu to pomysł bardzo ciekawy, jutro jak będę bardziej wypoczęty to zapoznam się z tą informacją ze szczegółami. Innym też polecam. Sprawa godna uwagi.
Pozdrawiam! _________________ DS - to mocna broń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|